חום גבוה למעלה משבועיים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

04/02/2011 | 22:08 | מאת: איה

בני בן שנה וחודשיים, כבר שבועיים סובל מחום גבוה 40+, לאחר אישפוז בבית החולים נמצא כי הוא סובל ממחלת הנשיקה ומוירוס "אדנו", גם דלקת ראות מאד מינורית שטופלה באנטיביוטיקה. החום עולה ואני נותנת לו נורופן כמעט כל 7 שעות. האם זה הגיוני שלא רואים את הסוף??? אחיו התאום גם הוא חלה ויצא מזה תוך חמישה ימים. אני מודאגת שאולי יש משהו אחר שלא עלו עליו. אני מודאגת מאד!!!!!!

שלום, יש לו מספר דברים שיכולים לתת תמונה של מחלה חום מתמשכת. מחלת הנשיקה לכשעצמה נותנת חום מתמשך. אין להשוות בין שני הילדים אפילו שהם תאומים. כל אחד מחלים אחרת. הוא יחלים ואין צורך להכנס ללחץ מיותר.

מנהל פורום חום אצל תינוקות