דלקת ריאות וירידת חום, תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

25/01/2011 | 14:59 | מאת: רחלי

שלום רב. בני בן 4 חודשים כמעט. אובחן כחולה בדלקת ריאות ע"י צילום חזה וקיבל מוקסיפן למשך 10 ימים. נכון לעכשיו- אחרי 5 מנות אני עדיין רואה חום של 38 מעלות... השיעול כבר הרבה פחות והוא גם בסה"כ אוכל ומתפקד, חוץ מזה שהוא צרוד לגמרי. האם נורמלי? תוך כמה זמן אמור החום לרדת ומתי יש צורך לבדוק אולי הטיפול לא עוזר? תודה!!

שלום, הטיפול כנראה עוזר כיון שהשיעול פחת וכן יש שיפור במצבו הכללי. תמיד יש אפשרות שמדובר במחלה וירלית שאינה מושפעת מהתרופה. המשיכו בטיפול כפי שהוסבר לכם ע"י הרופא המטפל.

מנהל פורום חום אצל תינוקות