דלקת גרון ויראלית

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

16/01/2011 | 10:12 | מאת: אוסנת

שלום רב, בני בן 3 סובל מדלקות גרון וויראליות כל הזמן. ולא מקבל אנטיביוטיקה האיבחון נעשה ע"י רופא א.א.ג. שאמר שהשקדים שלו מוגדלים נפוחים ומצולקים מאוד, וכנראה הוא מקבל הרבה דלקות ויראליות שאני לא יודעת מזה.דלקות הגרון האלה מלוות בחום שם עד 38.5 והילד מתפקד רגיל, אוכל רגיל. בנוסף בלוטת הלימפה שלו בצד ימין מנופחת. יש לציין כי שנה שעברה סבל תמיד מדלקות אוזניים ומבלוטת למפה נפוחה. הוא היה במעקב אצל א.א.ג שאמר שאין פחד מלימפה נפוחה שכן, הלימפה מתנפחת משום שהגוף עובד ומנסה להלחם בדלקת. כל פעם שהיה דלקת היה מתנפח הגרון ויהי לוקח לזה כמה שבועות עד שיהיה יורד (גם לא לגמרי) האם זה נכון? יש לציין שכעבור כמה חודשים הנפיחות ירדה באופן משמעותי. האם אני צריכה לפחד מדלקות גרון ויראליות (עם למפה נפוחה) והאם יש טיפול שצריך לעבור. תודה רבה.

שלום, לפחד ? ממש לא. זה קורה הרבה וזה חולף כפי שאת יודעת. בלוטות הלמפה ממש לא מדאיגות. לעומת זאת, ניתן להפחית את שיעור התחלואה הזה ע"י חיזוק מערכת החיסון ובמיוחד לכיוון הגרון. אשמח לעזור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות