תינוק בן חודשיים וחצי עם 38.3 מה עושים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

13/01/2011 | 21:14 | מאת: אילן

היינו אצל רופא ילדים הבוקר ואמר לנו שאם החום יעלה ל 38 יש לקחת למיון ילדים . התינוק מתנהג די נורמלי ואקטיבי , מה לעשות ? האם זה לא מסוכן להיחשף לכל החולים במיון ? לאחות של התינוק בת ה 5 היתה דלקת בגרון עם חום גבוה (39.5) מיום ג עד היום (הייתה אצל רופא ילדים ומקבלת מוקסיפאן )

שלום, אינני מבין למה לרוץ למיון. קרוב לודאי שהוא חלה במחלה וירלית כלשהי. זהו אינו חום גבוה במיוחד והחשיפה במיון מסוכנת למדי. תנו להורדת חום, הקפידו על שתיה ואם הוא ישנה מהמצב שלו כפי שתארתם אזי תגשו למוקד או מיון. אחרת ניתן לטפל בו בבית.

מנהל פורום חום אצל תינוקות