חום 3 ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

27/12/2010 | 21:52 | מאת: יוסי

לבני בן השנה יש חום כבר 3 ימים של 39.5 שיורד לכמה שעות הודות לנורופן וחוזר חזרה. אוכל ושותה יחסית בסדר לתינוק שחולה. לא אובחן אצלו משהו מיוחד ע"י הרופא שבדק אותו.זה נורמלי? לחזור לרופא שוב? מתי לרוץ למיון?

29/12/2010 | 20:59 | מאת: ירדן

לבני יש דבר דומה כבר שישה ימים,אני מאוד מקווה שזה ויראלי ושיחזרו לשיגרה במהרה. החלמה מהירה!

04/01/2011 | 00:02 | מאת: יוסי

עדכונים במצב בני : ביצע משטח גרון - לא נמצא חיידק. בבדיקת דם נמצא ממצא דלקתי והוא מטופל באנטיביוטיקה מוקסוויט ל- 7 ימים. כבר מרגיש טוב וחזר לגן. כנראה שהדלקת היתה באוזן כי הוא בחלק מהימים ממש סבל, אבל לא בטוח.

04/01/2011 | 00:02 | מאת: יוסי

עדכונים במצב בני : ביצע משטח גרון - לא נמצא חיידק. בבדיקת דם נמצא ממצא דלקתי והוא מטופל באנטיביוטיקה מוקסוויט ל- 7 ימים. כבר מרגיש טוב וחזר לגן. כנראה שהדלקת היתה באוזן כי הוא בחלק מהימים ממש סבל, אבל לא בטוח.

מנהל פורום חום אצל תינוקות