לשון קשורה וקושי בהגיית אותיות

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

23/01/2023 | 10:45 | מאת: כרמית

ד ר שלום ביתי בת6 מתקשה בהגייות אותיות ש ובעיקר צ כשהיתה בת 10 חודשים רופאת הילדים אבחנה לשון קשורה והפנה לחיתוך המיתר בבית חולים ביום הניתוח הגענו לבית החולים,שם החליט הרופא שמאחר ולא היה קושי בהנקה ,אי צורך לגזור את המיתר ושלח הביתה במהלך השנים, היה קושי בהגיית רוב האותיות וסיכולן היום כשהיא בת 6 נותרה עם קושי עיקר ב צ ובאות ש האם קיים קשר ? אשמח לתגובתך חודש טוב

שלום, בהחלט יתכן קושי בהגייה אם יש לשון קשורה משמעותית. אשמח לבדוק את הילדה ולתת לכם חוות דעת אם צריך לשחרר

מנהל פורום חום אצל תינוקות