דלקת בדרכי הנשימה - סיבוכים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

21/01/2020 | 20:39 | מאת: עמית

שלום רב, פעוט בן שנה וחצי - סובל מדלקת בדרכי הנשימה העליונות. שיעול כבד וחום 39 ביומיים האחרונים. מטופל- משאפים ותמיסת סינגולר. השיעול מחריף קצב נשימה גבוה. אציין כי במידה ויחריף לדלקת ריאות - זו תהיה דלקת ריאות רביעית בשנה האחרונה, מה הטיפול הנכון? ומה קצב ההחלמה הריאלי. בדרך כלל הטיפוס הרגוע בבית אבל נראה חריג שזה כל הזמן חוזר. אשמח לתשובתך. תודה מראש.

שלום, תופעה מוכרת. אירועים כאלה נוטים לחזור. ניתן להפחית את התדירות ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות