חום ממושך וחוזר אצל ילדה בת שנה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

14/06/2019 | 22:30 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, הבת שלי בת שנה, מחוסנת בזמן, מזה כחודש ימים יש לה חום. זה ב4 ימים רצופים שאחריהם גילינו דלקת באוזן, לאחר קבלת אנטיביוטיקה, החום הפסיק לכ 4 ימים וחזר למשך 12 ימים רצופים (חום בין 38.3 ל39.3). בחלק מהזמן הילדה סבלה גם משלשולים. עשינו ספירת דם פעמיים ובדיקת דם והכל יצא תקין. כעת לאחר 12 ימים רצופים החום הפסיק ל3 ימים והיום חזר שוב . מה יכולה הסיבה לכך? מתי צריך לגשת לרופא? איזה בדיקות צריך לבקש מהרופא לבצע?

שלום, בכל פעם שהחום חוזר יש לגשת לרופא לבדיקה כדי לשלול בעיה נוספת/אחרת.

מנהל פורום חום אצל תינוקות