חום גבוה מעל חמישה ימים לילד בן שלוש

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

22/01/2019 | 22:58 | מאת: חום כבר חמישה ימים

בני בן השלוש עם חום כבר חמישה ימים היינו פעמיים אצל הרופא והבחין כת זה כוויראלי החום עולה ויורד, הוא משתעל ויש צינון אבל הרופא אמר בהחלטיות שזה לא ריאות, וכדאי לחכות עוד יומיים, הוא עשה בדיקת שתן ביום השני למחלה וגם בדיקת דם, היינו בטרם כי החום לא ירד ביכלל, כרגע זה חום שהוא בהדרגה יורד אבל לא לגמרי , מה כדאי לעשות? שוקלת אם כדאי לתת אנטיביוטיקה או שעדיף לחכות...

שלום, קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית. אין צורך בטיפול אנטיביוטי ובדיקת רופא חוזרת אחת לכמה ימים בהחלט טובה. הוא יחלים וזה לוקח מספר ימים.

מנהל פורום חום אצל תינוקות