ספירת דם גבוהה בת שנה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

22/01/2019 | 07:53 | מאת: שירה

שלום ותודה קודל כל... הבת שלי בת שנה וחודש עוד מעט שבוע וחצי עם חום ובהתחלה יצאה שן ראשונה אז חשבנו שזה זה.. אחרי זה עבר ליומיים החום ושוב חזר הוא מצוננת ומשתעלת ..לפי בקשת רופא לבצע ספירת דם ישר עשינו ספירת דם שיצאה גבוהה עשינו את כל הבדיקות באותו היום בטרם .שתן, ריאות , אוזנים הכל מהכל ולא מצאו כלום. שני רופאות טוענים שהספירה גבוהה ורופא מטרם אבל לא מוצאים את הבעיה. מה יכול להיות שבגללו הספירה גבוהה!? מאוד מלחיץ שלא מוצאים למה.... תודה לך !!!

שלום, ממש לא מלחיץ בכל מחלה כולל מחלות וירליות יכולה להיות ספירה גבוהה. אם לא מצאו דבר בבדיקה הרי רוב הסיכויים שמדובר במחלה וירלית. סבלנות וזה יעבור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות