חום מתמשך אצל תינוק

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

08/01/2019 | 21:03 | מאת: אינה

הילד. בן 5 חודשים היה עם חום 38.5רצוף של 11 ימים בהתחלה הובחן עם דלקת ראות וקיבל מקסיפן 7 מנות , הופננו למיון שם. אושפז ונשללה הדלקת ראות בצילום חוזר אבל החום המשיך לעלות ביום ה12 אובחן בדלקת אוזניים וקיבל למשך שבוע אוגמנטין לאחר סיום הטיפול כ5 ימים העלה שוב פעם חום שממשיך כבר כ4 ימים רק שהפעם החום עולה ל39.5 וכמעט ולא מגיב למורידי חום . נאמר לי אתמול כי יש דלקת בשקדים אבל אין צורך בטיפול מעבר להורדת חום . ביומיים הראשונים הגיב לנורפן והייתה הפוגה של 21 שעות ללא חום היום כמעט ולא מגיב גם לנורפן , אלו בדיקות מומלץ לעשות בשלב זה על מנת להבין מה קורה עם הילד .

שלום, לא נראה לי שצריך בדיקות מיוחדות כיון שמדובר כנראה בוירוס. הדבר היחידי שניתן לעשות זה לחזור מדי פעם לרופא שיראה שאין סיבוך כלשהו. לאחר כמה ימים זה יחלוף לבסוף והוא יחלים.

מנהל פורום חום אצל תינוקות