תינוק בן 11 חודשיים חום מעל שבוע

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

13/10/2018 | 20:37 | מאת: מורם

שלום אני אמא טריה לתינוק בן 11 חודשיים עם חום מיום שבת שעבר .. חום שעולה ויורד עם נורופן ונובימול החום בדרך כלל 38.5..38.3..והגיע כבר ל39.9/39.5/39.4 הינו מספר פעמיים אצל הרופא.. ששלח אותנו לספירת דם לאחר כמה ימים של חום.. הבדיקות בסדר לדברו אבל החליט לשלוח למיון לעשות צילום חזה .. וכך היה. יום שישי עלינו למיון והרופא שם אמר שהצילום חזה תקין.. ושכנראה וירוס .. ולהיות סבלנים. חזרנו הביתה הבן שלי עדיין עם חום.. מציינת שלא אוכל כלום , שותה מעט מאוד ומקיא מאז יום חמישי פעמים רבות .. האם זה הגיוני שמעל שבוע הוא ככה חולה ? אני ממש מתוסכלת תודה

שלום, התופעה בהחלט יכולה להיות של מחלה מתמשכת מעל לשבוע. אם כל הבדיקות תקינות הוא יחלים תוך מספר ימים.

מנהל פורום חום אצל תינוקות