חום לתינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

24/06/2018 | 13:46 | מאת: יאיר

שלום יש לי תינוקת בת 7 חודשים ואתמול בצהריים התחיל חום שהגיע עד 39.3 נתנו נובימול ועשינו מקלחת פושרת וגם גרביים עם חומץ החום ירד אבל היום בבוקר שוב פעם עלה החום והגיע כבר ל 39.8 נתנו נורופן החום ירד ועלה שוב לאחר שעתיים . מה לעשות ? זו ילדה ראשונה אז לא מבינים כל כך אשמח לתשובה בהקדם האפשרית דרך הגב הילדה מגיבה וצוחקת היא אכלה היום ופירות והקיאה את האוכל

שלום, רצוי מאד לקחת אותה לבדיקת רופא. יתכן והיא צריכה טיפול נוסף פרט להורדת חום.

24/06/2018 | 15:55 | מאת: יאיר

תודה

מנהל פורום חום אצל תינוקות