בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

09/06/2002 | 18:58 | מאת: גלית

הי לכולם. אני בת 15 וחצי וסובלת מהטעללות קשה בבית עד לפני חצי שנה אבי היה מכה אותי קשות ועשיו אמא התחלי היא מכה אותי מקללת מילים זבאטיות. המצב היה תמיד ככה אבל הוא החמיר כאשר סיפרתי לה שאני שוכבת עם חבר שלי בן 21 וחצי. בלילות היא בא ומכניסה לי אצבעות לאיבר המין כל הגוף שלי בסריטת ובמכות. שבוע שלהם אף אחד מבני הבית לא מדבר איתה. אני כל היום בוכה. לפעמים לא רוצים להביא לי אוכל ואני הולכת לחבר לאכול. ד'ברים בססים כמו שמפו וממתקים אני לא מקבלת כי הכל מוחבא מימני יש לי עוד אח הקטן מימני והוא מקבל הכל. אני לאר יודעת מה לעשות אני כל היום בוכה ולפעמים אפילו בא לי למות. אני מרגישה שאני לא חיה הדבר היחיד שיש לי עכשיו זה את החבר שלי שתומך בי לכל הדרך. אני מיואשת. אני בדיכאון ואני לא מפסיקה לבכות בבקש תעזרו לי

09/06/2002 | 20:09 | מאת: אילן

גלית: את מתארת ארועים מאוד קשים שעברו עליך. אין לי את הידע ואת היכולת לעזור לך דרך הפורום. אבל יש לי עצה מאוד מעשית בשבילך: תפני טלפונית ללשכה לשרותים חברתים במקום מגוריך ובשקי לדבר עם פקידת סעד. המקרה שלך יטופל מהר ,ההתעללות תיפסק תקבלי סיוע והדרכה מאשנים מקצועיים. גלית !!! מחר את פונה לפקיד סעד . O.K ?

11/06/2002 | 00:16 | מאת: טלי וינברגר

גלית יקרה שלום רב, כפי שאת מתארת את מצבך, נראה כי ללא ספק את נמצאת במצוקה גדולה, קשה מאד. אין לאף אחד את הזכות לפגוע בך, לא נפשית, ובוודאי לא פיזית. אסור למנוע ממך אוכל או מצרכים בסיסיים נוספים, אסור לדחוף לך אצבעות ולגעת בך אם אינך רוצה בזה, אסור!! פשוט א-ס-ו-ר!!!!!!! בני משפחתך נוהגים בצורה שמזיקה לך ופוגעת בך, ונראה שאת מודעת לכך שהם עושים עבירה. אינני עסוקה כעת בהיבט המשפטי של מצבך, אלא אני פשוט דואגת לך. עלייך לפנות באופן מיידי לאחד מהמקומות הבאים: אל"י, על"ם, מרכזי "הפוך על הפוך", לשכת הרווחה המקומית או יועצת בית הספר. אני מאמינה שברגע שתוכלי לשתף את אחד מהמקורות הללו במה שעובר עלייך, הם יידעו לנקוט בהליכים הדרושים על מנת שתוכלי לשוב ולחיות יותר ברוגע ובביטחה. אם את מעוניינת לדעת מהם המקומות שהמלצתי לך עליהם, ואיך ניתן להגיע אליהם, תוכלי למצוא את הכל באתר של סה"ר, תחת הכותרת "כתובות". כתובת האתר של סה"ר הינה: www. sahar.org.il אני מקווה שתפני לאחת מהמקומות ושיוכלו לעזור לך במהרה. ומאחלת לך....רק חיים שקטים ורגועים, כמו שמגיע לך!!! אם תוכלי ותירצי....אשמח אם תחזרי לעדכן... בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית