ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

06/05/2002 | 15:44 | מאת: ליאת

איך משתלבים בעבודה בתחום מאוחר יותר? ההתלבטות שלי היא: האם לעזוב מקום עבודה וחיים מאוד יציבים וכלכלית רווחיים לטובת משהו שאני אוהבת?

07/05/2002 | 07:31 | מאת: טלי וינברגר

ליאת בוקר טוב, לגבי שיטת אלבאום, אני מכירה אותה באופן שיטחי, כך שאינני יכולה להמליץ על כן או לא. מה שברור הוא שזו שיטה מוכרת, שעובדים איתה במקומות לא מעטים. לגבי ההתלבטות שלך....לצערי התשובה מצויה אצלך. זוהי אכן לא החלטה קלה, אך איכשהו מהדבריך שלך, יש לי התחושה שאת במין פרשת דרכים, וצומת של החלטות שונות ומגוונות... ותחום הלימודים והעיסוק הוא אחד מההחלטות הללו.. בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית