הי טלי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/04/2002 | 15:14 | מאת: בל

זוכרת אותי זאת הילדה בולמית..... בכל מקרה נורא התגעגעתי לדבר איתך סתם רציתי להגיד שאני די בסדר היה יכול להיות יותר טוב... רציתי לשאול אותך יש קבוצת תמיכה לבולמיות באיזור חיפה והקריות?

29/04/2002 | 12:43 | מאת: טלי וינברגר

בל יקרה, אני שמחה לשמוע ממך (יותר נכון לקרוא) , ועל אף שאינני יודעת מה מצבך כיום, עצם החיפוש שלך אחר קבוצות תמיכה...זה כבר מעיד על תהליכים טובים. אני אברר לך, ואחזור עם תשובה, טוב? וחוץ מזה...איך את? טלי

29/04/2002 | 13:49 | מאת: בל

אני די בסדר... לא הקאתי כבר שבועיים עוד מעט... אני אוכלת די לפי תפריט... עכשיו אני די עצבנית ועצובה כי הייתי צריכה לנסוע היום למיונים לצבא ורציתי אבל לא יכלתי כי יש לי הדרכה בעבודה וגם שיעור עם המורה שלי מה כל כך ציפיתי לו כי אני אוהבת את המורה שלי מאודדדדדדדד, אבל עכשיו היא התקשרה וביטלה את השיעור אז אני קצת עצובה ונורא מדאיג אותי שאני לא יודעת מה אני הוכלת להיות בצבא.... אבל אני יהיה בסדר... עכשיו אני בתקופה של המגנים והבגרויות זו תקופה קצת לחוצה וגם המטפל שלי בחו,ל וחוזר רק מחר והרבה זמן לא היה לי טיפול.... וכן כן אני עדיין על פרוזאק.... וזה מעצבן אותי כי זה גורם לי לא להרגיש כלוםםםםםםםם טוב אני יפסיק לכתוב כי בטח נמאס לך לקורא ממני שאוהבת בל

19/12/2008 | 10:19 | מאת: מישמיש דווידוש

מיקצועית, עונה תמיד, יודעת מה היא אומרת

מנהל פורום עבודה סוציאלית