התלבטות היכן ללמוד לתואר ראשון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/12/2008 | 23:07 | מאת: הדס

שלום לכולם, מתלבטת היכן ללמוד עו"ס בשנה הבאה 1. האם יש משמעות, בעתיד, להבדל בין אוניברסיטה למכללה? 2. אשמח מאוד לשמוע חוות דעת על מוסדות לימודים מכאלה שכבר סיימו או לומדים עכשיו ההתלבטות כרגע היא בעיקר בין בן גוריון למכללת תל חי, בהנחה שאני יכולה להתקבל לשניהם. תודה מראש :) הדס.

15/12/2008 | 23:21 | מאת: רחל

גם אני מתלבטת להיכן להירשם - האם יש משמעות מבחינת תעסוקה למוסד הלימודים, ואיזה מהמוסדות השונים מוערכים יותר מבחינה מקצועית. אני אשמח לקבל מידע ספציפי גם על מכללת ספיר. תודה!

18/12/2008 | 14:41 | מאת: יהודה

לספיר יש תואר מוצלח בעבודה סוציאלית. המחלקה שם יחסית קטנה ויש דגש על יחד אישי ועל המון עבודה מעשית. צריך לקחת בחשבון שההרשמה נסגרת מוקדם ובד"כ הביקוש די גבוה.

12/08/2009 | 12:42 | מאת: מירב מרום

שלום רחל, חולמת על לימודי תואר בעבודה סוציאלית? הנה הצעה שלא ניתן לסרב לב, אוניברסיטת בן-גוריון באילת מציעה כעת תנאי קבלה ייחודיים וחד פעמיים, מלגה ל- 3 שנות הלימוד ולבוגרים מצטיינים מובטחת תעסוקה. אז למה לחכות. קדימה להירשם!!

מנהל פורום עבודה סוציאלית