הסבה לעו"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/09/2008 | 13:55 | מאת: מירב

אני בעלת תואר ראשון בקרימינולוגיה ומעוניינת לעשות הסבה לעבודה סוציאלית, הבעיה היא שאני גרה בצפון ואת ההסבה היחידה שהייתה בצפת סגרו, אשמח לקבל מידע בנושא, היכן ניתן ללמוד והאם כדאי ללכת לתואר ראשון בעו"ס שזה 3 שנים?

22/09/2008 | 18:43 | מאת: אלכס

אם יש לך ציון מאוד גבוה לתואר ראשון ניתן לעסות הסבה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה ישירות לתואר שני

22/09/2008 | 18:43 | מאת: אלכס

אם יש לך ציון מאוד גבוה לתואר ראשון ניתן לעסות הסבה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה ישירות לתואר שני

22/09/2008 | 23:14 | מאת: עדי

ניתן לעשות הסבה לעו"ס במרכז אונברסיטאי אריאל, ואל תלכי על 3 שנים לתואר ראשון. באריאל יש מעונות או שתשכירי דירה בישובים מסביב לה ותעשי את ההתנסות המעשית שם. סה"כ יהיו לך רק יומיים נסיעה ללימודים העיוניים. מומלץ בחום

23/09/2008 | 10:25 | מאת: מירב

ישנה בעיה "קטנה" אני גרה בצפון ונשואה +1 ככה שמכבר כרגע לא בא בחשבון. אבל תודה בכל מקרה.

מנהל פורום עבודה סוציאלית