תכנית ההסבה לעו"ס בבן גוריון

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/08/2008 | 22:16 | מאת: ב.ב

שלום לכולם! מישהו יודע קצת פרטים על תכנית ההסבה לעו"ס בבן גוריון (אני רוצה להסב מחינוך). כמה ימי לימודים בשבוע? האם חובה ציון פסיכומטרי או שמספיק ציון ממוצע גבוה בתואר? אפשר להתקבל עם אישור סיום לימודים או שצריך את התואר ביד? מה רמת הלימודים ועוד פרטים שחשוב לדעת... תודה!

30/08/2008 | 18:13 | מאת: זיו סופר

שלום, מצרף קישור לאתר המחלקה ו תמצא/י את כל המידע הרלוונטי. http://cmsprod.bgu.ac.il/humsos/departments/social/baTOma/meda+lhslama.htm זיו

30/08/2008 | 20:38 | מאת: ב.ב

תודה! רציתי לדעת גם האם הלימודים שם יהיו טובים גם ללימודי פסיכותראפיה אח"כ. בנוסף לכך הייתי שמח לדעת גם פרטים לגבי תכניות ההשלמה של בר אילן והעברית, האם גם שם יספיק ממוצע גבוה בתואר או שתהיה חובה לפסיכומטרי ומה ההבדל אם יש בין העברית לבר אילן. חוץ מזה, הייתי שמח לדעת מה רמת הלימודים של אריאל והאם יש באמת הבדל בין הלימודים שם ללימודים באוניברסיטאות? תודה רבה!

מנהל פורום עבודה סוציאלית