תוכנית ההשלמה של תואר שני בעבודה סוציאלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

21/08/2008 | 18:08 | מאת: שלי

רציתי לדעת עד כמה אפשרי להתקבל לתוכנית של ההשלמות לעבודה סוציאלית תואר שני. האם יש צורך להיות מצטיינים בתואר הראשון?ובכלל, כמה אחוז מתקבלים כי הבנתי שממש מעט...

23/08/2008 | 23:31 | מאת: זיו סופר

שלי שלום, לפחות באוניברסיטת בן גוריון אין צורך להצטיין בתואר הראשון (לפחות לא כדי לעבור את סף הקבלה). עם זאת, כמובן שככל שישנם יותר מועמדים תנאי הקבלה עולים. מצרף קישור למחלקה לע"ס באונ' בן גוריון עם המידע המדוייק על תוכנית ההשלמה ל- MA: http://cmsprod.bgu.ac.il/humsos/departments/social/baTOma/meda+lhslama.htm לגבי אחוזי המתקבלים - אין לי מידע בעניין. זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית