מכללת אשקלון-ביקורות רעות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/07/2008 | 16:01 | מאת: גאיה

שלום וברכה לאחרונה יצא לי לשמוע לא מעט ביקורות חריפות על בית הספר לעבודה סוציאלית במכללת אשקלון. נאמר לי כי הסטודנטים שם סובלים מבירוקרטיה נוראית, יחס מחפיר של צוות בית הספר, והם משובצים במקומות הכשרה אשר נמצאים בתחתית הסולם מבחינת יתר מוסדות הלימוד. מישהו למד שם? יש בסיס לשמועות?

19/07/2008 | 21:52 | מאת: סטודנטית אשקלון

כל מילה נכונה להתרחק משם אם את לא רוצה לסבול 3 שנים

28/07/2008 | 21:37 | מאת: סטודנטית לשעבר

כסטודנטית לשעבר במסלול העצמאי הראשון בעבודה סוציאלית, וכעובדת סוציאלית מן המניין בלשכת רווחה שראתה איך בוגרי מוסדות אחרים מתנהלים, ואיזה ידע יש לאחרים- המכללה אכן נמצאת בתחתית הסולם, המרצים גרועים וחסרי ידע בעולם האמיתי. רק למרצים בודדים יש ידש שמגיע מהשטח ולא מעולם האקדמיה בלבד. לא כדאי ללמוד שם.

29/07/2008 | 16:26 | מאת: סטודנטית בהווה

אכן מכללה גרועה. יחס גרוע לתלמידים. לא להתקרב לשם.

11/08/2008 | 15:29 | מאת: ענבר

בונים להם מערכת שעות דפוקה בלי ליידע אותם..בת דודה שלי למדה שם ובמשך שלוש שנים היא רק סבלה ונלחמה בחוסר צדק שעשו לסטודנטים

19/08/2008 | 14:45 | מאת: יעל

שנייה לפני שאני נרשמת באניטרנט, קפצתי לפורומים לראות מה אומרים... ממש מאכזב לשמוע. האם הדברים נכונים לגמרי? הרי הבנתי שבגדול במקצוע הזה אין ממש חשיבות למקום הלימוד אלא זה יותר מה שהאדם משדר...

מנהל פורום עבודה סוציאלית