שאלה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

01/06/2008 | 10:56 | מאת: שושי

שמעתי שיש לעוסים אפשרות לעבוד בחברות הייטק. האם זה נכון? מה תפקידם שם? ואייך אני יכולה לדעת איזה חברה מעונינת בעו"ס ? בנוסף, האם יש דבר כזה עו"ב במשרד של עורכי דין?

07/06/2008 | 22:16 | מאת: זיו סופר

שושי שלום, אתחיל דווקא מהסוף - לי ממש לא ידוע על משרת עו"ס במשרד עו"ד (למרות שזה רעיון מעניין). לגבי היי-טק - מדובר בעובדים במחלקת משאבי אנוש שאחראים בעיקר על רווחתם של העובדים (ימי עיון, ימי כיף וכו') ולעיתים גם על מיונים של מועמדים. זאת לא עבודה סוציאלית והם אינם מוגדרים כעו"סים. זאת בניגוד לחברות כמו תנובה שלה מחלקת רווחה עם עו"סיות שמבצעות גם טיפולים. זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית