עבודה סוציאלית - ללמוד במכללה או לעשות שוב פסיכומט

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

23/04/2008 | 16:00 | מאת: יעל

שלום לכם, אני נמצאת עכשיו רגע לפני בחירת המקצוע אותו אני רוצה ללמוד.. קודם כל, עיינתי רבות בפורום -תודה רבה לכל מי שמגיב ומוסיף ידע - זה תורם המון. רציתי לשאול אם יש חשיבות מבחינת התואר - במכללה או באונ' והאם כדאי לדחות בשנה את הלימודים או לבחור מקצוע אחר כהתחלה ע"מ להתקבל בכל זאת לאונ'? האם יש חשיבות גם בעתיד -בקבלה לעבודה? שואלים בראיונות העבודה על מקום הלימודים? (זה משפיע..?). לגבי מכללות - מה מומלץ? אשמח ממש לקבל ולשמוע כל תגובה שהיא. מועדים לשמחה! תודה רבה!

23/04/2008 | 17:28 | מאת: זיו סופר

יעל שלום, באופן עקרוני לימודי ע"ס באוניברסיטאות נחשבים יותר, אך זה רק באופן עקרוני. ישנן מכללות מצויינות (ספיר, תל-חי ועוד). אני מציע לא לפסול לימודים במכללות אך תבדקי קודם לכן. דברי עם סטודנטים ותראי מה חתך אוכלוסיית הסטודנטים. בררי אילו מרצים מלמדים והאם הסטודנטים מרוצים מההוראה ומתוכניות הלימודים השונות. בהצלחה וחג שמח, זיו

28/05/2008 | 12:03 | מאת: א

היי , סיימתי לימודי עו"ס במכללה וממליצה בחום ! מה שחשוב זה לשמור על ממוצע ציונים גבוה ( לקבלה לתואר 2 ) וכמובן להצטיין בעבודה המעשית ... משם כל הדלתות נפתחות . כמו בכל תחום , מי שטוב - שורד ומגיע גבוה יותר....

מנהל פורום עבודה סוציאלית