ראיון קבוצתי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/04/2008 | 12:45 | מאת: סיגל

שלום לכולם, בתום חופשת הפסח זומנתי לראיון קבוצתי במכללת אשקלון במחלקה להסבת אקדמאים. האם מישהו יודע מהם התכנים בראיון זה? האם זהו משחק תפקידים או שאלות כגון איך היית נוהגת אילו.....מבקשת את תשובתכם. דרך אגב, יש התייחסות כלשהי לנושא זה בפורום אך רציתי מידע נוסף. תודה וחג שמח

21/04/2008 | 10:22 | מאת: זיו סופר

סיגל בוקר טוב וחג שמח, לצערי אין לי מידע נוסף מעבר לזה שפרסמתי בדיון הקודם על הנושא. אשמח אם לאחר הראיון תספרי לנו מה ואיך היה. הרבה בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית