תשוקה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/04/2008 | 17:59 | מאת: פרח

שלום, אני נמצאת בטיפול ומרגישה משיכה עזה למטפל. אני מנסה להתמודד עם זה ולא מצליחה. האם רצוי שאעזוב את הטיפול? תודה

13/04/2008 | 10:26 | מאת: זיו סופר

פרח שלום, משיכה כלפי מטפל/ת היא דבר טבעי ודי שכיח בטיפול. אחד הדברים שגורמים למשיכה הוא הקשר הטוב בינך ובין המטפל. אני מניח שאת מרגישה שהוא עוזר לך ונמצא בשבילך. אני מציע שתדברי על כך עם המטפל, אמנם זה עלול להיות מביך בתחילה אך תוכלו להשתמש בנושא כדי לפתח בינכם תקשורת טובה יותר. הדיבור על יחסי מטפל-מטופל הם חשובים מאד בתהליך הטיפולי ואני בטוח שהקשר הטיפולי בינכם יתחזק. חבל לסיים קשר טיפולי טוב עקב תחושת משיכה שהיא טבעית וחיובית. חשוב לציין, כפי שאת בוודאי יודעת, שלא יתקיים קשר רומנטי בינך ובין המטפל. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית