לימודי תואר שני בע"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/04/2008 | 15:08 | מאת: רינת

שלום! האם ישנה אפשרות בלימודים לתואר שני בע"ס לעשות הכשרה מעשית במקום העבודה? לגבי תחום של המשפחה עד כמה שאני יודעת-לא. מה לגבי תחומים אחרים? כמובן שאני לוקחת בחשבון שתחום העיסוק במקום העבודה צריך להיות קשור לתחום הנלמד... תודה על תשובתך.

11/04/2008 | 07:15 | מאת: זיו סופר

רינת בוקר טוב, לא ממש הבנתי את שאלתך. הכשרה מעשית צריכים לעשות רק סטודנטים בתוכנית הסבת אקדמיים (באונ' בן-גוריון יש תוכנית להסבה לתואר שני בע"ס). סטודנטים בעלי תואר ראשון בע"ס אינם נדרשים להכשרה מעשית. נקודת ההנחה היא שהם עוסקים במקצוע. האם עניתי על שאלתך? אם לא, אנא הסבירי שוב. תודה ושבת שלום, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית