המשך- ע.סוציאלית קלינית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

29/03/2008 | 15:21 | מאת: ריקה

לא ברור מהתשובה הקודמת- האם סיום ת.שני במגמה קלינית מספיקה להסמכה לקליני או שחובה לסיים את ביה"ס לפסיכותראפיה, ובכמה שנים מדובר? וגם האם בין חובותיו לעבוד בבריאות הנפש. באיזה שלב יוכל ע. סוציאלי ל"הצהיר" על עצמו קליני וגם לעבוד כמטפל פרטני.

29/03/2008 | 22:08 | מאת: זיו סופר

אז ככה, עו"ס יכול לטפל באופן פרטי מייד לאחר תואר ראשון ואין חובה לסיים לימודי פסיכותראפיה שעורכים כ- 3 שנים. הביטוי ,קליני" בד"כ מתייחס למי שסיים לימודי ע"ס קלינית. למען האמת, אני לא ממש מבין מה אומר שם התואר "קליני" בניגוד או בשונה לתארים אחרים. זיו

30/03/2008 | 10:28 | מאת: חוסנייה

רציתי לדעת איזה התמחויות יש בעבודה סוציאלית בתחום טיפול בילדים.

30/03/2008 | 22:35 | מאת: זיו סופר

חוסנייה ערב טוב, לא ממש הבנתי את שאלתך אך אנסה לענות עליה בכ"ז. לכל שיטת טיפול (דינאמית, CBT,EMDR, אומנויות וכו') יש כלים, שיטות, טכניקות ופרוטוקולים המדברים על טיפול בילדים. לכן ההתמחות נובעת מגישת הטיפול שלך. זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית