לזיו,בהמשך לבקשתי לעזרה...

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

26/03/2008 | 01:01 | מאת: אפרת

קודם כל תודה רבה והלוואי שאתקבל. שאלת אם בדקתי את האפשרות להסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית? אתה שואל כי אתה יודע שהאפשרות הזו קיימת? כי לפי מה שהבנתי לא ניתן לעשות הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית אם התואר הראשון אינו עבודה סוציאלית גם כן. אשמח אם תחדש לי משהו שאני לא יודעת?

26/03/2008 | 21:58 | מאת: זיו סופר

הי אפרת, באוניברסיטת ב"ש יש מסלול להסבת אקדמיים לתואר שני בע"ס. התוכנית עורכת 3 שנים ובמהלכה עוברים הכשרה מעשית ובשנה השנייה אף מתחילים לעבוד כעו"סים. זה יכול להיות פתרון מצויין עבורך. מצרף לינק לדף המידע אודות התוכנית שממפוסם באתר ביה,ס לע"ס: http://cmsprod.bgu.ac.il/humsos/departments/social/baTOma/meda+lhslama.htm בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית