חיפוש עבודה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

25/03/2008 | 19:19 | מאת: עו"ס צעירה

אני משערת שנושא זה נידון מספר פעמים,ובכל זאת אני פונה אליכם לעזרה- איך מוצאים עבודה ראשונה? שלחתי למעלה מ40 קורות חיים, בעיקר משתיל וארגון העו"ס ובדרך כלל אנשים אפילו לא עונים לומר שזה לא מתאים. אמנם טרם עבדתי רשמית כעו"ס, אך יש לי נסיון רב עם ילדים ומשפחות בסיכון והלצות טובות, ובכל זאת נראה שאף אחד לא מתעניין. האם יש לכם עצות?...

25/03/2008 | 19:55 | מאת: דליה

שלום עו"ס צעירה אני אישית מצאתי עבודה 9 חודשים אחרי שסיימתי את לימודיי.גם אני הייתי מודאגת אבל למזלי מצאתי עבודה קבועה עם תנאים טובים (יחסית). נכון שיש מקומות עבודה שמבקשים ניסיון ותואר שני, אבל יש גם מקומות שדווקא מעדיפים עובדים סוציאליים צעירים עם אנרגיות וסקרנות ורצון ללמידה... לא יודעת אם שלחת קורות חיים ללשכות רווחה, אם טרם עשית זאת, תשלחי אליהם. אם את מתגוררת בעיר גדולה כמו חיפה, תל אביב או ירושליים למשל, בכל עיר יש לפחות 4 לשכות מפוזרות באיזורים שונים בעיר. לשכה לפי דעתי היא מקום טוב לעובד סוציאלי מתחיל. תיכנסי לאתר אוניברסיטת חיפה www.haifa.ac.il--> סטודנטים--> משרות וקורות חיים. שם יש מאגר של משרות בכל איזורי הארץ, אולי זה יעזור לך. בהצלחה דליה

26/03/2008 | 21:59 | מאת: זיו סופר

מצרף קישור לשלוש הצעות עבודה: http://mass.bgu.ac.il/nm.php?mm=986cdecfec8ac83d9995 זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית