עו"ס קהילתית או פרטנית...

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/03/2008 | 10:44 | מאת: ערן

בבר אילן בסוף שנה א' נדרש מהסטודנטים לבחור בין עבודה קהילתית ובין עבודה פרטנית דבר זה מעורר הרבה שאלות מאחר ושני התחומים מאוד מעניינים אותי. מעניין אותי גם לעבוד בצורה קהילתית מה גם שבתואר שני ההכשרה מתמקדת בניהול וישנן אפשרויות קידום, ומצד שני גם הפרטני חשוב לי, ואני לא יודע מה לבחור... והשאלה היא אם אני יכול למצוא עבודה במקרה ובחרתי באחת ההתמקצעויות...

19/03/2008 | 14:38 | מאת: זיו סופר

ערן שלום, ההתמחויות אכן שונות - הע"ס הפרטנית מתמקדת בעיקר (אם כי לא רק) בפרט ובמשפחה) והע"ס הקהילתית מתמקדת בעיקר בקהילה ובחברה. לגיב שתי ההכשרות ניתן למצוא עבודה מכיוון שבשדה קיימים ונדרשים עו"סים משני התחומים. בהצלחה, זיו

19/03/2008 | 21:37 | מאת: עו"ס

הי, לדעתי עדיין יש יותר הצעות עבודה לעו"ס פרטני. מנסיוני ישנה יותר פתיחות לקבל במקומות קהילתיים עו"ס פרטני מאשר הפוך. למרות שיש לא מעט אספקטים קהילתיים בעבודה שלי,וגם בלימודים התמקדתי בקהילתי בשנה ג',בעיני חשוב מאד לעו"ס, להיות בעל ידע ומיומנויות עבודה פרטנית.

מנהל פורום עבודה סוציאלית