עובדים סוציאלים - שכר

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

17/03/2008 | 08:09 | מאת: דור

רציתי לשאול בתור סטודנט לשנה א' למה העובדים הסוציאליים לא יוצאים למאבק על השכר ? כל סיור שהייתי בו אמרו לי שתנאי השכר על הפנים, אני לא מבין איך אני אמור לפרנס משפחה בעתיד עם 3500 ש"ח .. האם נידונתי לחיי עוני בגלל שבחרתי במקצוע טיפולי ? ויותר מזה .. איפה העובדים הסוציאליים ? למה השתיקה הארוכה הזאת ?

17/03/2008 | 22:17 | מאת: זיו סופר

דור היקר - מסכים כמעט עם כל מילה, אלא שאנחנו כבר במאבק. נכון שעדיין לא שומעים עליו בתקשורת אך בשנה האחרונה ישנה פעילות ענפה בעניין. לאחרונה הכריז איגוד העו"ס על מספר סיכסוכי עבודה, משמע שבקרוב יכלו עיצומים, שביתות ועוד. מצרף לינק לאתר "מטה המאבק לעתיד העבודה הסוציאלית" - זו התארגנות שאני הקמתי לפני שנה וכיום אנו פועלים במסגרת תא בתוך האיגוד "תא העושים" (את כל המידע עלינו ועל פעילותנו תמצא באתר). אני מזמין אותך להצטרף לשורותינו. זיו http://maavakos.amuta.org.il/Front/Tools/homepage.asp

מנהל פורום עבודה סוציאלית