קורות חיים לקראת לימודי השלמה בעו"ס בחיפה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

10/03/2008 | 14:30 | מאת: נוני

שלום, אשמח לקבל מידע או השערות לגבי מה מצפים שנכתוב בסיכום קורות החיים האישיים שלנו. עד כמה לדעתך צריך להיכנס לרקע אישי, משברים ודברים פחות נעימים לחשיפה? תודה

13/03/2008 | 10:22 | מאת: זיו סופר

נוני שלום, אין לי מידע על תהליך הקבלה לתוכנית ההסבה אך אני מניח שאין צורך להכנס לתכנים מאד אישיים, בוודאי אם הם מבקשים תקציר של קו"ח. אני חושב שקורות החיים נועדו להתרשמות ראשונית בלבד ואמורים לכלול מעט רקע אישי (מקום לידה, מצב משפחתי, מעברים משמעותיים לדוג' מגורים בחו"ל) ורקע לימודי ותעסוקתי. בכל מקרה, אני מציע שתפני למחלקה ותבררי עימם מה הציפיות. בברכה ובהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית