עבודה סוציאלית כקריירה שניה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

04/03/2008 | 08:46 | מאת: יעל

אני כרגע חושבת על למודי הסבה לעבודה סוציאלית , האם לדעתכם אפשרי ומעשי לפתוח קריירה שניה בתחום העבודה סוציאלית או שגם תחום זה מחפש רק את בני העשרים.?

06/03/2008 | 21:55 | מאת: זיו סופר

יעל שלום, דווקא במקצוע שלנו, לעיתים, הגיל (כלומר הבגרות, תפיסת העולם המפוקחת, הבשלות האישית והמשפחתית) הוא יתרון. ייתכן מאד שאת מביאה עמך ניסיון חיים שאין לבני העשרים וזה יכול לסייע לך. גם כשאני למדתי, היו סטודנטיות מבוגרות ממני ב 10-20 שנה. הן לא היו פחות טובות, להיפך. הרבה מאד בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית