התייעצות חשובה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

22/02/2008 | 10:09 | מאת: יעל

הייתי רוצה להתייעץ אתכם האנשים שקרובים לתחום העבודה הסוציאלית ומכירים אותו היטב. אני אקדמאית עם תואר BA בערבית ומזה"ת בשנים האחרונות עסקתי בעבודת תרגום מהבית כעת אני מעונינת ללמוד למודי תעודה שקשורים לתחום העבודה הסוציאלית רציתי לדעת אלו תחומים ניתן ללמוד ומהם התחומים הנדרשים והאם גיל הוא פונקציה חשובה אני כעת בסוף שנות השלושים שלי האם הדבר יכול להוות מכשול כאשר אחפש עבודה? תודה לכם יעל

23/02/2008 | 22:02 | מאת: זיו סופר

יעל שלום, רוב לימודי התעודה הקשורים לתחום הטיפולי כגון לימודי הנחיית קבוצות, טיפול בבני נוער וכו' פתוחים לקהל המטפלים (חלקם גם למטפלים כפיסיותראפיסטים, מטפלים באומנות, ריקוד וכו'). גיל בוודאי שאינו פונקציה, להיפך, כל המרבה (בגיל) הרי זה משובח - בהנחה שעם הגיל מגיע גם הניסיון. ובכדי להסיר ספק: לימודי העבודה הסוציאלית הם אינם לימודי תעודה אלא לימודים תואר אקדמי. עם לימודי תעודה בלבד לא תוכלי לעסוק במקצוע ובתחום טיפולי. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית