מישהו שמע על מבחני המיון בשבס?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/02/2008 | 12:26 | מאת: דניאלה

שלום, אשמח אם מישהו יודע משהו על המבחנים האלה. הייתי בראיונות ראשוניים לשב"ס לאחר מכן אמרו לי ששולחים את הפרטים שלי ללשכת גיוס ויתחילו תהליך גיוס כך שהבנתי שהתקבלתי לעבודה (כעו"ס כמובן) אבל מצד שני נאמר לי שיש סדרה של מבחני הערכה כך שלא ממש ברור לי האם התקבלתי או שעדיין לא. מישהו מכיר את התהליך שם והיה רוצה לשתך אותי בזה? תודה, דניאלה

17/03/2008 | 07:31 | מאת: זיו סופר

דניאלה שלום, ראי תשובתו של רון: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-419,xPG-48,xFT-28078,xFP-28256,m-Doctors,a-Forums.html זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית