זאת שוב אני בקשר להתייעצות ללא תשלום דרך האינטרנט

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/02/2008 | 13:43 | מאת: חסויה

קודם כל רציתי לומר תודה רבה על התגובה אך רציתי לשאול עוד משהו קטן לפני שאני אחליט לכתוב את העניין.... העניין שאיתו רציתי להתייעץ מאוד ארוך לכן רציתי לדעת האם אין בעייה שאני אכתוב הודעה מאוד ארוכה ושוב תודה לכם!

15/02/2008 | 07:07 | מאת: זיו סופר

בוקר טוב, בד"כ אין בעיה לגבי אורך ההודעה אך אני מציע שתנסחי את ההודעה בצורה מסודרת כדי שנוכל להבין בדיוק את הקשיים איתם את מתמודדת. לעיתים קרובות הודעות ארוכות הן בגדר "מרוב עצים לא רואים את היער". אני ממליץ שתעלי את דברייך על נייר, תקראי את הטקסט שוב ותראי האם הוא מנוסח בצורה ברורה ומובנת למי שאינו מכיר אותך כלל, לאחר מכן תכתבי את ההודעה בפורום. זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית