אני לא יודעת אם זה המקום אך לפי שם הפורום אני מניח

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/02/2008 | 01:21 | מאת: חסוי

רציתי לשאול האם יש אפשרות להתייעץ עם מומחים דרך האינטרנט בקשר לבעיות עם ההורים שמשפיעים עלי מאוד אני כבר בחורה גדולה ואני חייבת עזרה דחוף חשוב לי לציין שאין לי כסף ללכת למומחים בתחום ואני גם מעדיפה לא ללכת פנים מול פנים סיבות אישיות אני מעדיפה אם יש אפשרות דרך האינטרנט לקבל עצות בצורה חסויה בלי לומר את שמי אשמח מאוד אם תשיבו לי העניין כבר לא סובל דיחוי מים ליום זה רק מחמיר.

14/02/2008 | 06:44 | מאת: זיו סופר

שלום רב לך "חסויה", האינטרנא בהחלט מאפשר התייעצות מהסוג לו את זקוקה. כמי שעוסק גם בניהול פורומים וגם בטיפול ישיר (פנים מול פנים) אני בהחלט מכיר ומודע ליתרונות ולחסרונות של הפורומים וחשוב שתכירי אותם גם את. היתרון הגדול הוא שהפנייה מאפשרת לך לא להזדהות ולא להיחשף מעבר למה שרלוונטי לבעיה אותה את מציגה. בנוסף, הזמינות של המידע היא גבוהה מאד ותוך מספר שעות עד מספר ימים תקבלי מענה. כמו כן, ייתכן ותקבלי תגובות גם מגולשים אחרים (ולא רק ממנהל/ת הפורום). דבר זה עשוי להרחיב את זוית הראיה שלך. וייתרון נוסף הוא העניין הכלכלי. החסרון הבולט ביותר הוא שלא תמיד ניתן לתת מענה מקיף ועמוק מכיוון שההיכרות עם הפונים היא שיטחית ביותר. בנוסף, המימד החשוב ביותר בטיפול, הקשר האישי עם המטפל/ת, לא קיים. לסיכום, את מוזמנת לפרסם הת הודעתך כאן או לחילופין בפורום יחסי הורים-ילדים אותו אני גם מנהל: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1234,m-Doctors,a-Forums.html בברכה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית