שרות מבחן

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/02/2008 | 20:51 | מאת: סיגל

בשאלתי הקודמת שאלתי לגבי עבודה בשירות מבחן לנוער. שאלה נוספת שלי באותו עניין - האם כדי להתקבל לשירות מבחן של נוער/מבוגרים עליי להתגייס למשטרה או שאין הכרח בכך ? אם אין חובה של גיוס למשטרה תחת איזה תחום הוא מוגדר? האם עובדת סוציאלית שעובדת בעיריה יכולה לעבוד בשירות מבחן?

08/02/2008 | 08:52 | מאת: זיו סופר

סיגל בוקר טוב, שירות המבחן הוא גוף ממשלתי שאינו קשור לא למשטרה ולא לרווחה. כלומר קציני המבחן הם עו"סים בשירות המדינה, הם אינם שוטרים ואינם קשורים למשטרה. כמו כן, עו"ס ברווחה אינה קצינת מבחן כי הרווחה ושירות המבחן הם שירותים אחרים לגמרי שאינם קשורים זה בזה. כמובן, שלעיתים קרובות ישנם קשרים מקצועיים בין הגופים השונים. עו"ס יכולה לעבוד בשני חלקי משרה: חלק ברווחה וחלק בשירות המבחן, כמו שכל אחד אחר יכול לעבוד בשני מקומות עבודה. זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית