האם זה מתאים לי?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

07/02/2008 | 11:14 | מאת: מירית

אני כחצי שנה לאחר לידה ועדיין לא חזרתי לעצמי. אני מרגישה תקיעות עם עצמי, לחץ נפשי מאוד גבוה, בלבול ואכזבה קשה בעולם התעסוקה ומצד שני יש לי תינוקת מקסימה שאני מאוד רוצה להיות איתה רגועה ושלווה. אני מרגישה צורך מצד אחד לפרוק את הלחץ שלי ומצד שני מישהו שיניע אותי קדימה לקדם את המטרות ולא לתת לרגשות הקשים שלי להמשיך ולתקוע אותי. האם שיחות עם עובדת סוציאלית קלינית בקופה יכולות לעזור לי בניהול הרגשות שלי ולדחוף את עצמי לעשייה? תודה

07/02/2008 | 19:52 | מאת: זיו סופר

מירית שלום, מתוך דברייך בהחלט ניתן להרגיש במשבר המתמשך בוא את נמצאת. טיפול או לחילופין אימון בהחלט יכולים לסייע לך. הדבר המשמעותי ביותר בטיפול הוא הקשר עם המטפל, לגישת הטיפול יש משמעות פחותה. מה שאני רוצה לומר לך שבמידה ותצרי קשר טיפולי טוב שבו תרגישי ביטחון בוודאי שתוכלי לצעוד קדימה. את בוודאי יכולה לגשת לעו"ס קלינית, לעו"ס לא קליני, למאמן, או לפסיכולוג. העיקר שתרגישי חיבור למטפל/ת. זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית