שירות מבחן לנוער

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

06/02/2008 | 23:43 | מאת: סיגל

כיצד ניתן להתקבל למשרה בשירות מבחן לנוער? מה נדרש ?מהם תנאי הקבלה? האם עבודה סוציאלית או שיש לבוא עם תעודה או לימודים נוספים? שאלה נוספת - באשקלון יש ראיון קבלה להסבת אקדמאים. האם ידוע לך מהם הרעיונות המרכזיים אליהם מדובר בראיון קבוצתי שכזה?

07/02/2008 | 19:43 | מאת: זיו סופר

סיגל שלום, כדי להתקבל לשירות המבחן עלייך להיות עובדת סוציאלית. בעלי תואר אחר אינם יכולים (עפ"י חוק) לשרת כקציני מבחן. לגבי הראיון הקבוצתי באשקלון - המידע שיש ברשותי נכון ללפני 4 שנים ואולי דברים השתנו מאז. מהמידע שיש ברשותי מדובר בראיון שיטחי ביותר בו כל אחד מספר על עצמו במס' משפטים. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית