לימודי תעודה לעו"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

05/02/2008 | 21:22 | מאת: ז

שלום רב, אני עובדת סוציאלית, כ-4 שנים חלפו מאז סוף לימודי והיום אני מאוד מעוניינת להתפתח ולהתקדם. אני מחפשת האם קיימות אופציות ללימודי תעודה בתחום ילד ונוער, במסגרת תוכנית שנתית או דו שנתית, באזור הצפון. אנני מעוניינת ללמוד תואר שני או בלימודי עבודה קבוצתית או בפסיכותרפיה. תודה מראש

06/02/2008 | 18:57 | מאת: זיו סופר

ז שלום, לא ידועים לי על לימודים בתחום ילד ונוער בצפון הארץ. התוכנית שלי ידוע עליה מתקיימת באוניברסיטת בר אילן. תוכנית דו-שנתית אם אינני טועה. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית