קניית הדרכה לעובדים סוציאלים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/01/2008 | 20:41 | מאת: שירה

זיו שלום אשמח לשמוע איפה אני יכולה לקנות הדרכה פרטנית או קבוצתית באופן פרטי ( לעובדים סוציאלים) ? שוב כמו תמיד המון תודה על עזרתך

14/01/2008 | 07:35 | מאת: זיו סופר

שירה בוקר טוב, הדרכה ניתן לקנות באופן פרטי מכל מדריך מוסמך שעובד באופן פרטי. הדבר הטוב ביותר הוא להגיע דרך המלצה של קולגות (מאד דומה למציאת מטפל). כדאי לבחור מדריך בעל ניסיון או אוריינטציה לתחום עיסוקך. אני מכיר מספר מדריכים באזור המרכז והדרום אז אולי אוכל לסייע לך אם את מתגוררת/עובדת באזורים אלה. אם כן אנא שלחי לי מייל. זיו נ.ב. את יכולה לפרסם מודעה באתר פסיכולוגיה עברית. במודעה את יכולה לכתוב שאת מבקשת לקנות הדרכה באופן פרטי באיזור זה וזה בתחום זה וזה. http://www.hebpsy.net/bulletinBoard.asp

מנהל פורום עבודה סוציאלית