דעתכם על לימודי המשך בפסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

09/01/2008 | 21:05 | מאת: ד"ר אודי בונשטיין

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהבעת דיעה בנושא שבכותרת. אני מצרף קישור לסקר הבודק את העמדות של מטופלים לנושא ההכשרה ולימודי ההמשך של מטופלים. הסקר קצרצר (7 שאלות ומספר פרטי רקע), אנונימי ואינטרנטי, וניתן לצפות מיידית בתוצאות המצטברות. הסקר נערך ע"י ד"ר בונשטיין, פסיכולוג קליני, והתוצאות ישמשו להבנת הצרכים בנושאי ההכשרה המקצועית של אנשי טיפול. על מנת להגיע לסקר עיקבו אחר הקישור:http://www.misterpoll.com/polls/318732 אשמח להשיב על שאלות, ותודה מראש למשיבים! אודי

10/01/2008 | 16:56 | מאת: סתם אחד

19/01/2008 | 16:50 | מאת: ענת יריב

שלום אודי, לא כל כך ברור מהנוסח שלך למי זה מיודע : "העמדות של מטופלים לנושא ההכשרה ולימודי ההמשך של מטופלים" . בהצלחה בסקר, ענת

22/01/2008 | 22:01 | מאת: אודי בונשטיין

שלום ענת ושלום לסתם אחד, תודה על התייחסותכם. השאלון מיועד למטופלים (ענת, הציטוט שלך שגוי לדעתי, אבל כנראה שההנחיה אכן מבלבלת...) ובוחן את עמדותיהם לגבי לימודי המטפלים. שאלון זה משלים שאלון דומה שהועבר למטפלים וכעת נבדקים שני השאלונים במקביל. לשאלה כיצד ניתן להשיב - אלו עמדות, ואני מנסה לבדוק האם שאלות אלו רלוונטיות גם למטופלים או שהן נחלתם של המטפלים בלבד. בברכה, אודי

מנהל פורום עבודה סוציאלית