קבוצה בנושא אלימות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

27/12/2007 | 23:52 | מאת: בת אל

אני סטודנטיתלע"ס ובחודש פברואר אני וסטודנטית נוספת נפתח קבוצה לנערות במצוקה בנושא אלימות . אשמח לקבל רעיונות להפעלות. תודה

28/12/2007 | 08:45 | מאת: שגית

הייתי ממליצה לכן לגעת גם בנושא של אלימות מינית, לדבר על הטרדה, על כך שלכל אחד יש מרחב אישי. הייתי מדברת גם על דרכים נכונות להביע כעס, כלומר איך להעביר לאחר שאני כועס בלילהתפרץ.. ל"שקף" חת לשנייה רגשות ותחושות (אני רואה שאת כועסת כי התרגזת מ...) יש לי עוד רעיונות ם תרצי(אני פשוט עושה קבוצה לאסירים)

מנהל פורום עבודה סוציאלית