תואר שני בעבודה סוציאלית או בייעוץ חינוכי

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/12/2007 | 18:14 | מאת: עינת

שלום, אני בעלת תואר ראשון במד"ה. האם ישנו מוסד בו ניתן ללמוד לתואר שני בעבודה סוציאלית ללא תואר ראשון בעבודה סוציאלית? האם ה"מכללה לישראל" הינו מוסד מומלץ-הם מציעים מסלול לתואר שני בייעוץ חינוכי בפסיכולוגיה יישומית? תודה. עינת

22/12/2007 | 15:44 | מאת: זיו סופר

עינת שלום, אוניברסיטת ב"ש מציעה מסלול הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית. ייתכן שישנן אוניברסיטאות נוספות המציעות מסלול דומה. מצרף קישור לתשובה שלי באותו נושא: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-419,xPG-46,xFT-27264,xFP-27270,m-Doctors,a-Forums.html לגבי "מכללה לישראל" לא שמעתי עליהם ולכן איני יכול לעזור לך בעניין זה. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית