השתלמויות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/12/2007 | 11:42 | מאת: שירה

זיו שלום, תודה על טופס הקישור שהבאת לי בנוגע להשתלמויות של ביה"ס המרכזי לעו"ס. לצערי איני יכולה להירשם מאחר וכל ההשתלמויות של השנה כבר נפתחו. אשמח אם תוכל לקשר אותי לעוד מרכזים נוספים אש רמספקים השתלמויות גם באמצע שנה. תודה רבה וחג שמח.

14/12/2007 | 11:54 | מאת: זיו סופר

שירה שלום, איני יכול לקשר אותך עם מרכזי השתלמויות עקב שתי סיבות עקריות: האחת - זה מאד תלוי איזו השתלמות את רוצה. ישנם מכונים שונים שמעבירים השתלמויות שונות. המגוון הוא כ"כ רחב שאת צריכה להתמקד יותר. השניה - יש צורך לבדוק באופן ספציפי עם כל מכון/מרכז המעביר השתלמויות האם ההשתלמות מוכרת. יש מכונים שאינם מוכרים לגמול וישנם קורסים שאינם מוכרים. אני מציע שתעשי חיפוש באינטרנט לגבי התחומים בהם את מתעניינת, תצרי קשר עם מעבירי הקורסים ותבררי איתם האם זה מוכר לגמול או לו. כמובן יש את נושא העלות שלא דיברנו עליו. ישנן השתלמויות עם עלויות מאד גבוהות וייתכן שתצטרכי לממן זאת מכיסך. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית