התלבטות קשה....

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/12/2007 | 23:19 | מאת: לבטים....

אני כבר המון זמן מתעניינת בתרפיה באמנות. כולם מנסים להניע אותי מזה בטענה שזה לא רווחי מבחינה כלכלית ושאני צריכה לחשוב על משהו אחר.... יש לציין שאני עושה כאן הסבה מקצועית, כבר למדתי משהו מסוים ואני לא ממש עובדת בו (אם כי מה שלמדתי בהחלט מסייע לי בעבודתי הנוכחית ואני לא מצטערת לדקה שלמדתי) מה בעלי הנסיון כאן אומרים? ואיפה כדאי להתעניין בקשר ללימודים?

26/12/2007 | 14:44 | מאת: ענת יריב

שלום לך בעלת הלבטים, השאלה הראשונה שהייתי רוצה לשאול אותך, היא מדוע את כבר המון זמן מתעניינת בטיפול באומנות? מה הסיבה? מה מניע אותך? נשמע שאת מאד משתוקקת לדבר- בודאי יש לך סיבה. כן, יש מאזן שיקולים, זה בודאי לא יהיה רווחי בתקופה הקרובה...אך אם התשוקה בך כה גדולה לעסוק בתחום, ייתכן שאת מוכנה ל"הקרבה" הזו. עוד שאלות שיכולות לעזור לך ולתת לך כיוון, הם הקשר שלך עם האומנות? עד כמה את מחוברת אליה? עד כמה את עוסקת בה..?וכד' חבל שלא ציינת מה למדת - גם פה אפשר לחשוב, אולי ניתן לשלב בין התחומים? ישנם מספר בתי ספר עם תוכניות הכשרה לטיפול באומנות - האם את מתכוונת לאמנות פלסטית בלבד? אני מקווה שזה עוזר מעט, את מוזמנת להמשיך לשאול ולהתלבט, בברכה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית