השתלמויות וגמול השתלמות.

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/11/2007 | 15:22 | מאת: שירה

זו שלום לך, תודה רבה על תשובתך על שאלתי האחרונה. אשמח לשמוע איפה ניתן להירשם להשתלמויות אשר לא במסגרת אונברסיטאות מאחר והשתלמויות אלו כבר החלו בתחילת שנה. למשל אשמח לקבל פרטים בנוגע לבי"ה"ס המרכזי לעבודה סוציאלית בת"א ,איך וכיצד אפשר ליצור עימם קשר5 ניסיתי לברר פרטים דרך האינטרנט אך ללא הואיל. בנוסף, אשמח לשמוע כמה שעות נחשבות לגמול השתלמות אחד? כמה מקנה במשכורת מבחינה כספית גמול השתלמות? והאם ישנו גבול כלשהו למספר הגמולים שניתן לקחת? שוב תודה רבה.

30/11/2007 | 17:20 | מאת: זיו סופר

שירה שלום, ביה"ס המרכזי להכשרת עובדים לשירותי הרווחה במרכז דימול, ז'בוטינסקי 1 רמת גן 03-6114300. מצרף קישור למסמך מפורט של איגוד העו"סים לגבי גמולי השתלמות. כאן תמצאי את כל התשובות: http://www.socialwork.org.il/upload/docs/da%20aet%20zchuyotecha/gmul_hishtalmut.doc בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית