הסבה לעו"ס

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/11/2007 | 21:25 | מאת: גל

שלום, אני מסיימת השנה את לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה וחנ"מ. הייתי ממש שמחה לשמוע על מסלול ההסבה בבאר שבע לעבודה סוציאלית תואר שני. האם אני יכולה להגיש מועמדות כבר בשנה ג'? האם הסינון הוא קשה? איך המסלול עצמו? אודה לכם על כל מידע שתוכלול לתת לי אודות המסלול. תודה רבה!

13/11/2007 | 08:48 | מאת: זיו סופר

גלי שלום, צירפתי קישור לדף של המחלקה למדעי החברה באונ' ב"ג: http://www.bgu.ac.il/humsos/ מצד ימין תראי קישור ל"מחלקות" משם תיכנסי ל"המחלקה לעבודה סוציאלית"---->"ידיעון המחלקה"---->"תוכנית השלמה לתואר שני". שם תקבלי את כל הפרטים התכניים לגבי המסלול. הלימודים עצמם דיי אינטנסיביים ביחוד בשנה הראשונה אז עושים הכשרה מעשית והשלמות. בהצלחה, זיו

14/11/2007 | 20:49 | מאת: גל

לא כל כך ענית לי על תנאי הקבלה ואם קשה להתקבל....

מנהל פורום עבודה סוציאלית