גמול השתלמות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

06/11/2007 | 20:55 | מאת: שרון

עשיתי הסבה לעבודה סוציאלית מתואר שני בחינוך. אושר לי גמול א' של עובדי המח"ר וכן תעודת הוראה (לימודים של שנתיים), כמה מקבלים על כל גמול? איך זה הולך ומה התוספות? האם לאחר מינוי של פקידת סעד התוספת בשכר היא משמעותית? כמה היא? תודה על תשובתכם. שרון

11/11/2007 | 07:39 | מאת: זיו סופר

מתנצל על העיקוב בתשובתי, אני מברר את העניין ואחזור אלייך במהרה עם תשובה מפורטת. שבוע טוב, זיו

13/11/2007 | 09:02 | מאת: זיו סופר

שרון שלום, לגבי הגמולים לא ממש הצלחתי לקבל על זה תשובה ולכן אני מציע שתפני להתייעצות באיגוד העו"ס באיזור מגורייך. ישנם 4 מחוזות. מצ"ב קישור לאתר ובו פרטי התקשרות: http://www.socialwork.org.il/pages/address/default.aspx התוספת התוספת עבור כוננות פק"ס תלויה ברשות המקומית ונעה בין 450 ש"ח ל- 170 ש"ח לכוננות. בד"כ הדרגה המקסימאלית היא ז'. בהצלחה, זיו

מנהל פורום עבודה סוציאלית